Pimp my kitchen

Alene hjemme

Jeg har nu været alene hjemme med lille Louis i over et døgn. Jeg har faktisk været alene med ham, da han var helt lille bitte og Mikkel skulle på arbejde i Helsingør med overnatning. Nå men denne gang er jeg alene onsdag til fredag, og det er altså rekord 🙂 Indtil nu har det været helt vildt hyggeligt. Selvfølgelig skal der ikke være tvivl om, at jeg savner Mikkel – jeg er bare bedst til tosomheden… Men jeg forsøger, at vende det til positive ting, at være alene engang imellem. Og der er nu alligevel noget særligt ved at være alene hjemme. Jeg har fx:

Købt coco pops og spist til morgenmad OG frokost. Jeg kom lidt havregryn på, for at det skulle se sundt ud. Det er altså en god kombi skulle jeg hilse og sige. Gad vide hvad aftensmaden byder på. Madplanen kørt lidt skævt, da vi var ude i tirsdags. Nå, men i skrivende stund får jeg pludselig lyst til bland selv slik. Det kunne da være lækkert.

Set fjernsyn med mine yndlingsting i. Der var vist slet ikke fodbold den dag….

Blevet sentimental over, at Louis har lært at sidde helt selv. Louis kvitterede ved at kigge underligt på mig…

Lavet en MASSE kreative ting – og nydt at have tiden til det.

I forbindelse med ovenstående har jeg brugt utrolig lang tid på Pinterest. Shit en tidsrøver den app er. ELSKER DEN!

Hørt musik på min sommer-spilleliste, alt imens sneen daler udenfor. Crimerider…. Men det er hyggeligt.

Sendt en masse sms’er, da Louis var faldet i søvn. Jeg synes, jeg er blevet ret dårlig til at svare på en god måde – og i det hele taget svare, fordi jeg netop tænker “den vil jeg svare ordentligt på, så det gør jeg lige om lidt, når jeg har bedre tid”. Og så går den lige direkte i glemmebogen. Så det har været dejligt, at kunne sidde og hygge mig med det.

Givet mig god tid til at blogge. Det siger naturligvis sig selv, men det har været dejligt, at have tid til at fordybe mig i mine tanker om mulige emner, som jeg overvejer at tage op her i mit lille univers. Jeg glæder mig til at lade den vokse, og forhåbentligt giver det jer et indblik i min verden. Og tak fordi i allerede er nogen, som læser med.

 

Det er nu slet ikke så tosset at være alene hjemme af og til.

Jeg glæder mig nu alligevel til at få min mand hjem engang i morgen.

Min store dreng sidder helt selv.

Min store dreng sidder helt selv.

 

Louis falder i søvn i de mærkeligste stillinger.

Louis falder i søvn i de mærkeligste stillinger.

Følg endelig med på min InstagramFacebook og på Bloglovin hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pimp my kitchen