Børnenes verden #2

Vi skal ud at rejse!

I dag skal vi en tur op og få taget Louis’ første pasfoto. For vi skal nemlig snart på ferie! For pokker hvor jeg glæder mig. Det bliver Louis’ første ferie og vores første ferie som en lille familie.

Mikkel og jeg har efterhånden oplevet en masse lande sammen, og vi har prøvet forskellige former for ferie. Vi har været på forskellige charterrejser og vi har kørt rundt i Europa i bil tre gange sammen. Jeg føler mig heldig, at vi har oplevet så mange spændende ture sammen. Og nu starter vi på ny som familie og som forældre.

At rejse med baby

Og så sidder jeg med lidt sommerfugle i maven over det. Jeg er spændt. 🙂 Det er måske lidt underligt, men jeg kan føle, at vi virkelig har et ansvar for, at Louis har det godt på turen, at han har det godt i flyet osv. Men det ansvar er jo ikke anderledes end hverdagens ansvar. Det er højest sandsynligt fordi, at vi nu skal prøve noget nyt. Vi skal udvikle os som forældre. Og så skal vi til en destination, som vi ikke kender nær så meget til.

Jeg har oplevet at få kommentarer om, at det er synd at tage ud at rejse med en baby. Det er synd, at de skal sidde i et fly i flere timer. Det er forældrenes behov og ikke babys behov at komme ned til varmen. Og det er også i orden, at andre ser det sådan. Men det gør jeg ikke. Tværtimod!

Jeg har altid været med mine forældre og søskende på ferie. Min første lange ferie var bilferie til Italien. Og der var jeg 1 år! Der kan man tale om en lang rejsetid… Det tager 1,5 dags tid at komme frem. Men jeg synes virkelig at det er en gave, at kunne give sine børn sådanne oplevelser fra de er helt små. Jeg ELSKEDE når vi alle spændte sikkerhedsselen og kørte mod færgen til Tyskland. Ferien startede allerede dér. Og ikke først når vi kom frem til destinationen.

Det er selvfølgelig noget andet at flyve. Der er du lidt mere låst, og kan ikke bare stoppe, hvis du trænger til at strække benene eller lignende. Men det skal nu nok gå alligevel.. Louis har ikke behov for så meget plads – endnu. Så de tre timer i flyet skal han nok klare i stiv arm. Jeg glæder mig til at vise ham en masse spændende oplevelser. Han skal sanse, udforske og opleve…

Hvor går turen hen?

Vi skal til Mallorca… Vi rejser med TUI og har virkelig fundet et rigtig godt tilbud! Vi var så heldige at få nogle penge fra begge vores forældre, samt Mikkels farmor i bryllupsgave. I stedet for at købe noget materialistisk, så har vi valgt at købe en ferie for de penge. En oplevelse, som vi altid vil kunne tænke tilbage på.

Så det er en slags honeymoon / barselsferie / famillieferie… YAY!

Hotellet hedder Viva Palmanova, og er inde under TUIs kategori “Blue star”. Blue Star bliver beskrevet som en kategori, hvor både store og små trives. Der er stort poolområde, god standard og komfort. Alle Blue Star er klassificeret TTTT eller højere. Og til de træningslystne er der under Blue Star mulighed for at få individuelt træningsprogram til hotellets fitnesscenter. Hotellet har god beliggenhed nær stranden, busholdepladser, byen og butikker. Der er en pool kun for voksne, der er børnepool med små rutsjebaner, indendørs pool og mange aktiviteter. Det synes vi var dejlig bekvemt, nu hvor det er første ferie med en baby. Så skal vi ikke tage stilling til særlig meget, da det hele er klaret for os. Så kan vi altid blive lidt modigere næste gang vi skal rejse. 🙂

Følgende billeder er taget fra TUIs hjemmeside. Behøver jeg sige at vi glæder os?? 🙂

 

gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0248787 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0248763 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0248772 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0248802 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0248762 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0145542 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0248793 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0248790 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0248778 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0248789 gallery_spain-mallorca-palma-nova-viva-palmanova__0201013

Følg endelig med på min InstagramFacebook og på Bloglovin hvis du har lyst.

Ingen kommentarer til Vi skal ud at rejse!

  • Camilla Korsgaard

    Hej Jeanette.
    Jeg glæder mig virkelig også 🙂 Vi fandt et fantastisk tilbud til blot 5100 kr for os alle tre inkl transport, leje af tremmeseng og højstol. Det kunne vi ikke sige nej til 🙂
    Tusind tak.
    God dag til dig.
    Knus Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej 🙂
    Hvor ser det lækkert ud. Jeg elsker Mallorca. Bare alt for længe siden, at jeg har været der. Det må komme på ønskelisten til næste år.
    Rigtig god tur :
    Knus fra Jeannette West

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Børnenes verden #2