Pakkeliste til rejse med baby

2. Dag i vuggestue

img_3305

Igår var det Louis’ anden dag i vuggestue. Og det gik over al forventning.

Han er en lidt følsom dreng, der altid lige skal have øjenkontakt med mig, hvis nogle vil i kontakt med ham. Så skal han lige sikre sig at alt er ok ??  Alligevel overraskede han mig igår, da vi ankom. Ude ved garderoben stod Louis’ pædagog, og med det samme smilede han og rakte hånden ud til hende for at hilse. Det kan godt være at det lyder som en lille ting, men jeg synes det er enormt rart, at han på blot en dag viser tillid og tryghed til hende på den måde.

Derefter gik vi ind på stuen. Han hyggede lidt med pædagogen, men kravlede også rundt og fandt legetøj og tog lidt kontakt til et par af de andre børn. Meget af det var parallel leg, hvor hvert barn legede selv, men i samvær med hinanden.

Da vi havde været der i en lille time var Louis helt færdig og gabte og gned øjne. Det må også være noget at en omvæltning at skulle forholde sig til. Det synes jeg i hvert fald selv 😄

Om aftenen faldt han i søvn som han plejer. Men han vågnede et par timer senere og blev ked af det hver gang vi gik fra ham. Jeg ved ikke om det er en reaktion, eller hvad det er.

Louis er begyndt at nyde at blive nusset og masseret. Ren afslapning ovenpå en dag i vuggestue.

Louis er begyndt at nyde at blive nusset og masseret. Ren afslapning ovenpå en dag i vuggestue.

I dag skal Louis prøve at være alene dernede, mens jeg skal ud og sidde i fællesrummet. Jeg er lidt spændt på hvordan jeg vil reagerer 😄 Louis skal nok klare den. Men rent biologisk er det altså en tosset tanke, at skulle forlade sit barn i andre folks hænder. Selvfølgelig er det gode, omsorgsfulde hænder ??

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pakkeliste til rejse med baby