Er ikke for fin

Første dag i vuggestue

eceaf791-039f-4212-b224-e8dac2949acf

Så kom dagen hvor Louis blev et vuggestuebarn. Det er altså lidt stort.

Jeg tænker, at jeg vil skrive min oplevelse omkring indkøringen ned undervejs her på bloggen. Både til mig selv, så jeg kan læse mine egne refleksioner. Men også til dig, hvis det enten kan give lidt inspiration eller lidt is i maven, hvis du (ligesom jeg) har følelserne lidt uden på tøjet over, at ens baby pludselig skal afleveres et andet sted.

For det er altså en helt ny æra. Jeg har faktisk ikke været sååååå nervøs over i dag. Det er mere den dag, hvor jeg decideret skal gå fra ham og være væk i noget tid 🙈

Men vi ankom 9.30 og der var de fledte vuggestuebørn ude på legepladsen. Der var to andre drenge (den ene startede også i dag) på stuen sammen med en voksen. Så der var stille og roligt, hvilket var rigtigt rart.

Der kom en pædagog ind fra legepladsen, som skal være Louis’ primærvoksen. Og der kom et par børn med ind fra legepladsen. Derefter satte vi os alle på et legetæppe. Louis fik lov at snuse lidt til de forskellige ting (læs: savle dem til), og vi sad og modtog en masse information og lærte hinanden lidt bedre at kende. Der var en utrolig god kemi, og stemningen var dejlig afslappet og hyggelig. Jeg fik med det samme ro i maven da jeg så, hvor omsorgsfuld hun med det samme var over for Louis, og Louis godkendte hende med det samme. Det kunne ikke være bedre.

Vi endte endda med at gå ud og blive vist lidt rundt, mens Louis legede alene med den anden voksen og de andre børn. Okay, det tog max 5 minutter, men stadigvæk. 😄

Louis var super god til at undersøge stedet og søgte endda kontakt til nogle af børnene og de voksne. Jeg er så stolt!

I morgen er det bare Louis og mig der tager derhen, og vi skal være der en time.

Jeg har en hel måned før jeg starter arbejde, så vi tager den stille og roligt. Vores pædagog foreslog, at vi derfor bare tager én dag ad gangen. Så i morgen ser vi hvordan det går, og hvad vi derfor skal gøre torsdag.

Selvom jeg virkelig skal vænne mig til at min søn nu skal være i vuggestue, så er jeg helt vildt lettet og fortrøstningsfuld.

Det skal nok blive godt det her ??

b91397bd-f0cb-405f-b085-24789172381b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Er ikke for fin