Things we wood do - part 2

Børneloppen – Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier

Indeholder reklame.

img_9993

Har du hørt om Børneloppen, der befinder sig i Valby i København? Det er et loppesupermarked udelukkende med børnetøj, legetøj og udstyr. Lidt ligesom Reshopper – bare hvor du kan sælge dine ting og købe andres et fysisk sted.

Jeg er helt oprigtigt VILD med konceptet. Som førstegangs mor er det en helt ny verden at få børn, samt alt det der hører sig til, når man får en lille. Man skal virkelig have meget udstyr og tøj til sådan en lille fis… Jeg er lidt af en genbrugsnørd og elsker, når jeg finder gode fund både til mig selv, hjemmet og nu også til min søn. Jeg har brugt Reshopper rigtig meget, da jeg var gravid og i de første måneder efter fødslen, specielt til salg af min søns tøj – de vokser som ukrudt i starten! Jeg blev helt overrasket over, hvor hurtigt de går en størrelse op (og nogle gange ligefrem springer en størrelse over – what!?). Noget af det tøj, han havde fået, nåede han dårlig nok at prøve på, før det blev for småt. Men jeg syntes det var irriterende, at skulle på posthuset hver gang, jeg fik solgt en ting, der så skulle sendes. Jeg levede i min lille baby-bobbel, og magtede ærlig talt ikke, at skulle ud hele tiden med små pakker.

                                  img_9616            img_9615

Derfor syntes jeg, at det var vildt smart, at kunne booke en stand (en reol), hvor du placerer dit barns tøj/legetøj og udstyr, og så kan du følge med hjemmefra på din computer eller telefon, hvilke ting der er solgt og hvad, der stadig er til salg. Resten klarer personalet hos Børneloppen. Det eneste der tager lidt tid (afhængig af hvor meget du har selvfølgelig), er at prismærke alle dine ting. Du får en bruger i deres system, hvor du hele tiden kan prissætte nye varer, og følge med i dit salg og det beløb, som du har solgt for.

Dernede kan du få udleveret bøjler og tyverialarmer, hvilket jeg synes er super lækkert, hvis du har nogle lidt dyre mærker, du gerne vil passe ekstra godt på. Derudover har de et godt system med farvede perler, som du kommer på dine bøjler. Så er der klarhed både for dig og dine købere, hvilke størrelser, du har i din stand. Ret genialt – måske en idé man skal fører videre hjemme i skabet, så manden kan hitte ud af størrelserne på babys tøj? 😀

Et lille udpluk af de seneste køb, jeg har gjort mig deroppe:

img_0347img_9445img_9456img_9453

Udover at sælge og købe børnetøj og udstyr, har Børneloppen også nogle spændende aktiviteter kørende for os, der går hjemme på barsel, men også for hele børnefamilien. De kører med noget der hedder “barselsonsdag”, hvor der blandt andet har været yoga, babymassage og fit efter fødsel. Alt sammen noget, hvor de får professionelle ind, der giver inspiration til dig og din baby. Disse aktiviteter er oftest gratis. Super fedt.

                                                                             img_9874                      img_9879

Jeg sælger i øjeblikket mine ting på stand 135 – kig forbi og gør et godt kup 😉 Her kommer lidt billeder fra min stand, så i kan få et indblik i, hvordan det kan se ud.

img_0234  img_9759  img_0229

img_0232  img_0231

  • En stand koster 200 kr for 10 dage  og der er 15% i kommission.
  • Der er mulighed for reolstand (legetøj) eller kombi-stand (legetøj og tøj). Jeg har en kombi-stand.
  • Der er åbent alle ugens dage.

Adressen er:
Gammel Køge Landevej 135,

2500 Valby (lige ved siden af Kære Børn).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Things we wood do - part 2