Wow, hvad skete der lige dér??!

Forårsfornemmelser

 

I går var en s-k-ø-n dag. Den startede dog ikke særlig skønt. Den startede nemlig klokken to om natten, og så blev det ikke rigtig til mere søvn for mit vedkommende før kl 21.30 om aftenen. Louis vågnede natten til igår og var ked – han rejste sig op i sengen og skulle have hjælp til at komme ned at ligge igen. Det lykkedes at lægge ham et par gange eller fem og give sutten.

Omkring klokken tre gik det ikke længere og han kom op imellem os. Han  var brandvarm. Han fik sit nattøj af en tår vand og han sov videre i min arm. Tidlig morgen tog vi temperaturen. Han havde over 39 i feber. Øv! Det gør simpelthen ondt indeni at se, når ens pureste guld har det skidt. Han var flad, spiste ikke så meget og ville mest af alt bare putte hos én. Og lige præcis det sidste var altså meget hyggeligt. Der er normalt fuld fart på Louis, og han vil helst kravle rundt, end at putte hos sin mor 🙂 Så det var rart, at vi begge kunne nyde at sidde tæt og putte.

img_2526

 

Nåmen jeg tænkte, at vi begge havde godt af, at komme lidt ud og få noget frisk luft. Så vi tog med morfar ud på Bispebjerg Kirkegård og gik rundt. (selvfølgelig) havde vi snakket om at gå ned til den lille allé med de smukke kirsebærtræer. Vejret var så smukt med skyfri himmel. Lige dér blev jeg ramt af den der dejlige følelse af forår og lune dage.

img_2570

Selvom vi var der tidligt om formiddagen var der ret mange mennesker. Skoler, institutioner og sågar plejehjemsbeboere var ude og nyde synet af de smukke træer. Det var SÅ hyggeligt. Jeg har efterhånden været derude 3-4 år i træk? Min farmor og farfar ligger også derude på de ukendtes. Det er bestemt et besøg værd, hvis du endnu ikke har været derude. Man skal nok være hurtig, da blomsterne hurtigt falder af igen 🙂 Jeg har faktisk en tatovering på min fod med kirsebærblomster på. Den symboliserer, at livet er kort. Få derfor så meget ud af det som muligt 🙂

Lidt flere billeder fra den hyggelige tur.

img_2562

Louis hyggede sig, mens vi var derude. Smilede og iagttog.

img_2564img_2566img_2565img_2567img_2568img_2569

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Wow, hvad skete der lige dér??!