Madplan #uge 50 - 2017

Mandags motivation: En introduktion

Godmorgen derude,

I dag vil jeg introducere et nyt tiltag på bloggen; nemlig mandags motivation. Jeg har selv fået idéen fra en pige, jeg kontinuerligt læser med hos, som tager interessante emner op.
Hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det at kunne gå i dybden med noget, eller læse noget der giver stof til eftertanke. Jeg kan især godt lide at arbejde med ting, der gør, at jeg får sorteret mine tanker, der giver mig mere overskud, der gør hverdagen nemmere og ikke mindst gør mig glad. På samme tid har jeg den opfattelse, at I der læser med hos mig, godt kan lide at læse personlige/inspirations indlæg.

Så både for min egen skyld, men også jeres, vil jeg ugentligt skrive et indlæg, der indeholder lidt “dybere” emner. Alt sammen med den idé om, at motivere og få det bedste frem i os alle, inklusiv mig selv. Og hvorfor ikke gøre det hver mandag. En ny start.

Jeg har altid fundet det spændende, at dyrke motiverende quotes, tekster, sangtekster osv. og det er kun vokset indenfor det seneste års tid. Det er blandt andet også derfor, at jeg for nylig tog til en håndlæser. Det besøg kan i læse om her.

Hvad er motivation?

Motivation er i psykologien et samlebegreb for forklaringer på, hvad der påvirker os psykisk og kropsligt. Hvorfor gør vi noget, men ikke noget andet? Når vi ikke føler os motiveret, påvirker det vores adfærd, engagement og vores præstationer – og vi præges ofte i en negativ retning. Omvendt når vi er motiveret, flytter vi os i en positiv retning. 

Dette var blot en lille introduktion, og jeg håber i vil følge med fremover. Som sagt kommer det til at være hver mandag.

Og må i alle så få en skøn mandag. Jeg har i hvert fald besluttet at min bliver god 🙂 Og allerede dér, er jeg kommet langt.

Knus Camilla

 

6

  • camillakorsgaard

    Det lyder også som en rigtig god ide!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også et quote stående på em tavle derhjemme og skifter det løbende ud så jeg får ny motivation efter omstændighederne 🙂 virkelig en god ide!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillakorsgaard

    Hej Line.
    Tak, det er jeg glad for du vil. Jeg håber det bliver interessant. Rigtig god aften.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillakorsgaard

    Det er jeg glad for du synes. Og jeg synes netop også at det er rart med lidt motovations læsning. Håber du vil læse med ☺️ God aften.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser jeg frem til at følge med i! Det er altid dejligt med lidt mandagsmotivation! 😉

    http://www.linechristensen.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ea

    Super god ide – jeg elsker selv at læse den type indlæg og så er det jo altid rart med lidt motivation, specielt om mandagen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Madplan #uge 50 - 2017