Ingefærshot med granatæble
Vi har ligget syge herhjemme hele banden. Nu er Mikkel blevet frisk, Louis er lidt i bedring og jeg blev så rigtig ramt i weekenden og ligger stadig. Igår fik jeg dog bevæget mig ud i køkkenet og lavede en ordentlig omgang ingefærshots, samt grøntsagsmos til Louis.
Den smager virkelig godt (synes jeg – måske fordi mine smagsløg er ikke-eksisterende :-D), og vil tage en sjat både morgen og aften.
Hvis du selv ønsker at lave ingefærshots selv, så se bare med her. Opskriften kommer nemlig lige herunder. God fornøjelse;
Du skal bruge:
2 liter vand
200 gram ingefær – skrællet og skåret i mindre stykker
2 hele økologiske citroner – skåret i skiver
20 gram rørsukker
Kerner fra en halv eller en hel granatæble (hedder det egentlig et granatæble? en granatæble? En granat – et æble? øhhh.)
Alle ingredienser bringes i kog i en gryde.
Lad blandingen simre i 45 minutter.
Efterfølgende afkøles det og kommes på en flaske eller en kande.
Drikken kan holdes sig i ca. en måned i køleskab.
Ingen kommentarer endnu