Vi har shoppet.....

DIY genbrugslampe

Det er først de seneste år, at vi er begyndt at gå mere op i, hvad vi virkelig kan lide i indretningen, samt hvad der er inspirerende for os.

Det kan nok ikke komme bag på nogen, at det koster monetos at indrette. Og da vi begge var på SU i de første af vores år som kærester, måtte man gå på kompromis med en del ting. Sådan er det for de fleste, med mindre man har et guldtræ i baghaven, der skyder friske pengesedler op hver morgen… I så fald vil jeg gerne have opskriften på sådan et træ 😉

Vi har med tiden forsøgt, at gøre stilen mere personlig og unik. Både med nyt inventar, men også genbrug og hjemmelavede ting. Det er især mikset af dette, hvor den personlige stil træder frem. Der er noget særligt fantastisk ved at have ting, der rummer en historie, har en tilknytning og/eller en unik plads i samspillet med nyindkøbt inventar. Det er med til at afspejle os i indretningen.

 

Det jeg gerne vil skrive lidt om i dette indlæg er belysning… Belysning gør en stor forskel i hjemmet. Jeg kan personligt godt lide, når man eksperimenterer med nyt og gammelt. At man krydrer indretningen med nogle mere uventede små oplevelser for øjet, der gør det samlede udtryk mere kreativt, unikt og personligt. At det så samtidig har været billige løsninger, gør ikke spor i min verden.

img_9035

Denne lampe har vi selv desginet. Selve lampen fandt jeg engang i Køge i et værested for mennesker, der har brug for et sted til at ses med andre. Det var samtidig en lille butik, hvor de skiftedes til at stå som frivillige og sælge en masse lækkert genbrug. Jeg faldt hurtigt over denne lampe og købte den for 100 kr.

Jeg startede med at sætte en stor pære i, hvilket også var pænt i sig selv. Dog fandt jeg en lampeskærm, som jeg havde købt i Søstrene Grene, men aldrig havde fået op at hænge. Vi prøvede derfor at sætte den direkte på lampen, så lampeskærmen egentlig vender på hovedet. Men det blev ret godt.

Lampen var faktisk også med til at få mig i et nummer af Boligmagasinet. Det var sjovt at se sig selv i et blad lige pludseligt 🙂

 

img_8798img_8799

Billederne er af et af hjørnerne i stuen, som vi efterfølgende har lavet om til Louis’ legehjørne. Så lampen står nu i vores soveværelse. Jeg tænker, at jeg med tiden kan invitere jer ind i vores andre rum også. Kunne det have interesse???

 

Knus Camilla

 Følg endelig med på min InstagramFacebook og på Bloglovin hvis du har lyst.

Ingen kommentarer til DIY genbrugslampe

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vi har shoppet.....