2. Dag i vuggestue

3. og 4. Dag i vuggestue

Jeg fik aldrig skrevet en update på de efterfølgende dage i Louis’ vuggestue.

Tredje dag (i torsdags) mødte vi klokken 9.30 og Louis tog med det samme kontakt til hans pædagog og et par af de andre børn. Jeg satte mig med vilje lidt væk fra Louis, både for at observere, men også for at give ham lidt luft til selv at prøve ting af. Efter ca ti minutter sagde pædagogen, at jeg kunne sige på gensyn til Louis og vinke farvel. Louis tog det pænt og jeg gik ud i fællesrummet i institutionen. Jeg skulle virkelig anstrenge for ikke at stortude. Det er bare mærkeligt at gå fra sit barn.

For mig sneglede tiden sig afsted, indtil jeg fik at vide at jeg kunne gå ned og hente ham. Alt var gået så fint. Vi aftalte derfor, at når vi kom dagen efter, skulle jeg gå med det samme, så vi fik øvet dét med at jeg ikke skal være i vuggestuen.

 

4. Dag (fredag) mødte vi igen klokken 9.30. Jeg afleverede Louis og aftalte blot, at hvis der var noget, blev jeg ringet op, og ellers kom jeg bare igen 10.30.

Der var fælles samling i fællesstuen, så jeg gik i stedet en god tur i området. Derefter satte jeg mig i fællesstuen, hvor moren til drengen, der startede samme dag som Louis, også sad. Hun blev dog pludseligt ringet op, at hendes søn var ked af det og måtte hentes. Jeg tænkte med det samme at der nok heller ikke gik mange minutter før Louis også blev ked og måtte hentes 🙈.

Men jeg sad tiden ud og da jeg kom ind på stuen så jeg, at han var kommet med ud på legepladsen. Han sad og hyggede sig i sandkassen. Han var blevet lidt påvirket af, at drengen var ked af det, så pædagogen havde skærmet ham lidt ved at tage ham med ud.

 

I dag skulle han have blevet afleveret klokken 8 og have sin første lur dernede. Men igår eftermiddags fik han over 39 i feber, og har været oppe hele natten. Lille mus. Han bliver hurtigt ked, når han ligger ude i barnevognen. Så jeg endte med at tage ham ind. Han faldt i søvn i min arm med det samme. Så her sidder jeg i skrivende stund med min lille mand i mine arme og han smågriner i søvne ?? Vi håber han snart er frisk igen, så indkøringen kan fortsætte uden for lang pause. Godt jeg ikke skal starte arbejde lige nu.  img_3439

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

2. Dag i vuggestue