Mine make-up produkter og en reklame for By Swiercz

Oh, what a weekend

Sikke nogle skønne dage det har været for mit vedkommende!

I torsdags tog Mikkel ind og så pokalfinalen i parken, så Louis og jeg tog en spontan tur i sommerhus, og besøgte farmor og farfar. Det var simpelthen så hyggeligt, og både Louis og jeg nød at kunne være lidt mere udenfor.

img_4036

Vi fik lækker grillmad, vi legede med legetøj og vi udforskede både græs og sand. Tænk alle de ting, som Louis oplever for første gang. Mange ting som vi andre ikke tager som noget særligt i hverdagen.

Mine svigerforældres sommerhus ligger lige opad en skøn rapsmark, som de har udsigt udover. Og den blomstrer så flot i øjeblikket.

img_4040

Om fredagen tog vi til stranden. Der havde en flok køer fundet vej ned til vandet, så vi skulle selvfølgelig hen og se på dem.

img_4039img_4038

Og hvor er det bare skønt, at vejret endelig er blevet lunere, så man rigtigt kan sidde udenfor og spise og hygge! Elsker det. img_4037img_4041

Fredag eftermiddag kørte vi hjem til Valby igen og hyggede med Mikkel.

Og så kom dagen endelig, hvor min veninde og jeg skulle til vi elsker 90’erne i Rødovre. Wauw for en festlig dag. Vejret var SÅ lækkert, der var god stemning, glade mennesker, kolde øl og kolde drinks. Og ikke mindst god musik!

Det var første gang jeg oplevet arrangementet, og det var bestemt godt brygget sammen. Vi havde de såkaldte drink and Dance billetter, så vi havde gratis drikkelse hele dagen, hvilket var noget vi udnyttede i den varme! Der var gode toiletforhold og virkelig et godt lineup af kunstnere. Det var fedt!

img_4042

Nu glæder jeg mig til at skulle hygge resten af aftenen med mine to mænd. Denne weekend er min sidste weekend på barsel! Shit hvor er tiden gået stærkt! Jeg får nogle ordentlige sug i maven, når jeg tænker på det. Ikke nok med at jeg starter arbejde, så er det også en helt ny arbejdsplads. Så nu begynder et nyt kapitel snart. Og selvfølgelig glæder jeg mig! Meeeeeen jeg vil savne at have en masse tid med Louis. Det gør lidt ondt indeni, at han skal være længe i institution nu.

Så de sidste dage skal nydes ekstra meget! Han skal kysses på og krammes.

Jeg håber også at i har haft en skøn lang weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine make-up produkter og en reklame for By Swiercz