Ny uge og en reklame for Toddler Copenhagen

indeholder reklame for Toddler Copenhagen

Mandag og en ny uge er godt skudt i gang. I morgen skal Louis og jeg til et spændende møde. Vi er indkaldt til et infomøde på et modelbureau, der synes Louis så sød ud. Så vi skal ud og høre lidt omkring dét, at være børnemodel og han skal have taget nogle billeder. Det vil i høre mere om i morgen, når vi har været afsted.

Derudover har vi (været så heldige) at prøve noget børneservice fra Toddler Copenhagen. De har en masse fine produkter til børn. Lige dette service er vinder af Formland Design Award 2009. Bestikket er udviklet med henblik på den særlige måde, små børn griber om ting på. Så det er helt ergonomisk korrekt.

Børn har en helt naturlig nysgerrighed på livet og en (for mig) beundringsværdig tilgang og stædighed til at lære. Det er en del af deres naturlige instinkter. De kopierer de voksnes, og større børns adfærd og håber på at lykkes med de ting, de gør. Når det lille barn får succes og kan det samme som de andre, styrkes selvtilliden, samt barnets lyst til at lære endnu mere.

Vi har brugt Toddler i en lille uge nu, og det kan bestemt anbefales. Bestikket ligger rigtig godt i hænderne på Louis, og han er især blevet god til at bruge ske til flydende retter. Super dejligt. Derudover står tallerknerne godt på bordet, så det ikke glider rundt, når gaflen bliver stukket godt rundt deri.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bloglovin