Jeg elsker ... #1

Fredag og lidt om aftaler med mig selv

I dag skal vi snakke lidt om aftaler…

Det har altid været vigtigt for mig at overholde aftaler, komme til tiden, samt holde hvad jeg lover. Og det lykkes som regel også altid. Ligesom det er vigtigt for mig, at andre er sådan over for mig. Loyalitet vægter jeg bare rigtigt højt. Jeg synes da også at det er nogle gode egenskaber at have, og jeg håber at kunne viderebringe dem til min lille dreng.

Nåmen det blev trukket lidt ud, men jeg har alligevel en pointe i det jeg skriver. Jeg er i de sidste par måneder begyndt at tænke lidt mere indad. Og der gik det op for mig, at jeg faktisk kan være helt latterlig dårlig til at være alle de ting over for mig selv. Både det med hemmelighederne, for dem kan jeg slet ikke holde for mig selv. Altså mine egne hemmeligheder. Men også aftalerne. Og jeg tør vædde med at i godt kender det. Den oplagte er den her: “Jeg går op og træner i morgen”, eller “jeg skal ikke spise mere chokolade resten af måneden”, eller.. eller .. elller.. Der er så mange ting, som jeg virkelig gerne vil. Jeg er bare så dårlig til at få det gjort. Jeg føler dagene sluger hinanden.

Men NU skal det være nok. Jeg har netop indgået nedenstående aftaler med mig selv. Og jeg har virkelig i sinde at overholde dem. Så dét håber jeg. Lad os nu se…….

  • Jeg skal have mere mig-tid. Alene. – Noget som jeg ikke er særlig god til at prioritere.
  • Hvis jeg skal shoppe til mig selv, skal jeg undgå at købe sort og gråt. Jeg skal have flere farver ind i mit skab.
  • Jeg skal gå nogle flere ture.
  • Jeg skal lægge tøj sammen og tage det på plads med det samme. Vi har en tendens til at lægge det sammen, lægge det på sengen og så ryger det ned på gulvet lige inden Louis bliver lagt. Og så kører møllen igen næste dag.
  • Jeg skal blive ved med at blive bedre til at lægge telefonen væk når Louis er vågen. Jeg forsøger så vidt muligt at have den på en hylde i hans vågne timer. Det kan anbefales derude!!!
  • Jeg skal ikke spise chokolade hver dag.
  • Jeg skal generelt tænke pæne ting om mig selv og min kunnen. Jeg kan være ret tarvelig over for mig selv.
  • Jeg skal begynde at hækle igen (min indre mormor vil i gang).

Hvad vil du gerne lave af aftaler med dig selv?
Kan i alle have en god weekend.

Knus Camilla

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg elsker ... #1