Mandags motivation: Travlhed og stressede perioder

Det er en mærkelig følelse

… at savne sin bedre halvdel. Eller det er naturligvis ikke mærkeligt at savne ham. Men at det er fordi, at han har været væk siden natten til mandag og først kommer hjem senere i dag. Det er ikke engang to dage, og alligevel sidder jeg her og føler, at en del af mig er væk. Det er utroligt fjollet, men ikke desto mindre sandt. Mikkel skulle “akut” til udlandet med arbejdet, og jeg tror at det er hele den følelse af, at jeg ved, at han er langt væk – også selvom det kun er for en kort stund.

Bevares, jeg hygger mig. Jeg har hygget, krammet og nusset med Louis. Jeg har nydt min alenetid, efter Louis faldt i søvn. Den har stået på julefilm, jeg er begyndt på en ny serie og så har jeg fået sms’et med nogle veninder.

Om lidt står den på arbejde, og så kan jeg se frem til en tidlig dag, hvor der skal råhygges med Louis og inden jeg får set mig om, ja så er Mikkel jo hjemme igen 😉 Det er vel også ganske sundt at mærke savnet en gang i mellem.

…. Og nå ja, har jeg fortalt jer at jeg går på juleferie onsdag eftermiddag? Det glæder jeg mig til. Helt vildt meget faktisk.

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mandags motivation: Travlhed og stressede perioder