Ingefærshot med granatæble

Æggewraps med kylling, avocado og spinat

img_0589

I starten af ugen lavede jeg nogle lækre æggewraps, der fortjener at blive hyldet her på bloggen. De var friske, lækre, sunde og mættede på den gode måde 🙂

 

Opskrift på banditterne kommer her…

Du skal bruge (til fire wraps):

8 æg

En pose frisk spinat

2 dl mælk

4 spsk. fuldkornsmel

2 stk. kyllingefilet

2 avocado

1 økologisk citron

1 lille tsk. paprika

1 lille tsk. karry

2 spsk. creme fraiche

evt. frisk chili og hvidløg

Olie til stegning.

 

Fremgangsmåde:

  1. Skyl spinat, dryp det godt af og skær det groft. Gem lidt til fyld.

  2. Rør æg, mel, mælk sammen og giv det salt og peber. Kom spinaten i.

  3. Varm en pande op og kom lidt olie på.

  4. Husk at æggestanden skal strækkes til 4 wraps!

  5. Hæld lidt æggestand på og steg i 2 min og skru så ned til lavere varme.

  6. Når wrappen har sat sig, vendes den ud på en tallerken til afkøling. Og den næste sættes i gang.

  7. Vend kylling i paprika, karry, salt og peber.

  8. Kom evt. kyllingen i en frostpose og slå på den med en kagerulle, så de bliver ens fladt over det hele og krydderierne er banket godt ind i kødet.

  9. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en pande til de er gennemstegte.

  10. Skær avocado i skiver og vend den med lidt citronsaft og creme fraiche. Kan evt. moses lidt, men det skal gerne have lidt struktur.

  11. Skær kyllingen i tynde skiver og fordel i de 4 wraps sammen med lidt ekstra spinat eller salat og grov avocadomos. Vi kom også friskskåret chili og tomat i.

    Man kan ligeledes bruge fyld som eksempelvis laks.

    Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ingefærshot med granatæble