Nyt til børnehjørnet - DIY alfabet

Pimp my kitchen

Trænger dit køkken til at blive frisket lidt op? Det gjorde vores i den grad. Vi har sådan nogle hvide fliser, hvor nogle af fliserne har måger på. Ja, du læste rigtigt, MÅGER. Det er også et rigtigt gammelt køkken. Dengang jeg flyttede ind var det brunt med brunt. Ligesom vores badeværelse, som jeg i øvrigt også ønsker at gøre noget ved. Så det har igennem tiden fået en ordentlig make-over på den billige måde. Vi har malet alle skabe hvide, vi har lagt et pænt klik-gulv på, behandlet bordpladen. Og så manglede jeg at gøre lidt ved de måger.

Derfor tog jeg et smut i Søstrene Grene og købte et par ruller selvklæbende folie. Jeg tror de kostede 19 kroner/rullen. Derefter gik jeg ellers i gang med at måle fliserne op. Og så er det ellers bare at klippe et stykke folie i den ønskede størrelse og klistr på flisen. Jeg har kommet det på alle de fliser, hvor vi havde måger på 🙂 og synes det ser fint ud, at de er lidt forskudt.

Vær forsigtig når du kommer folien på flisen, så der ikke opstår luftbobler under. Eller kan du stille og roligt trække folien lidt af igen, og starte forfra. Hvis der alligevel skulle være et par huller har jeg læst, at du kan prikke med en nål og udjævne det.

Her kommer resultatet:

img_1420img_1419

Følg endelig med på min InstagramFacebook og på Bloglovin hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nyt til børnehjørnet - DIY alfabet