3. og 4. Dag i vuggestue

5. Dag i vuggestue

Oven på to dage hjemme var Louis igen klar til at komme i vuggestue. Vi mødte ind 9.30 og aftalte, at pædagogen skulle ringe og fortælle, om Louis kunne sove dernede eller hvordan.

Hun ringede så en halv time efter og fortalte at han havde fået lidt formiddagsmad efter jeg var gået og at han nu sov. Det var så skønt at høre. Det gav lidt ro i maven, for det var altså en underlig følelse at tøffe rundt derhjemme alene og vente på en update.

Nåmen noget skulle jeg jo bruge tiden på. Og dem der kender mig ved, at jeg er utrolig dårlig til, at lægge mig på langs og lave ingenting. Så jeg gik i gang med hvad der svarer til en uges opvask. Derefter fik jeg vasket lidt tøj, lagt noget andet tøj sammen og spiste en frokost. Imens jeg sad og spiste, ringede vuggestuen og sagde, at Louis var vågen og fik lidt frokost.

Så jeg fik spist færdigt og gik afsted mod vuggestuen. Og hold nu op et dejligt syn der mødte mig, da jeg kom ind ad døren. Louis sad med det største smil over at se mig, og ben og arme svingede rundt af glæde. Jeg kan godt forstå Mikkel bliver varm om hjertet hver dag han kommer hjem, for sikke en velkomst man får ?? Han sad og spiste boller i karry og hyggede sig.

Det var bare enormt rart ovenpå et par hjemmedage, at det var gået så godt. Så nu ser vi frem til en ny dag i morgen. Jeg øver mig i at nyde alenetiden. ??😃

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

3. og 4. Dag i vuggestue