Første gang hos tandlægen

9 ting der kan være hurtigere end en 1-årig

Nu er det aften og Louis er faldet omkuld i sin seng. Og jeg sidder her og tænker på de sidste par dages afhentning-af-barn-fra-vuggestue episoder. Phew, hvor kan den hjemtur tage lang tid!

Det har stort set altid været mig, der har afleveret Louis i vugger om morgenen. Det betyder, at det har foregået på cykel. Min cykel med barnet bagpå. Fuld fart derudad!
Af og til har det så været mig, der har hentet – ellers har det primært været Mikkel. Hvis vi begge er hjemme i fin tid, ja så har vi hentet sammen. Det er bare så skide hyggeligt at hente ham sammen. Han bliver så glad og stolt, når vi træder ind af døren. Og så både med far OG mor, det er dobbeltglæde.

Nu er Louis jo som bekendt begyndt at gå. Og det skal helst foregå alene. UDEN at holde i hånd. Kan selv – vil selv! Og når vi henter ham på gåben, ja så skal man da også selv gå hjem. Til trods for at vi har taget den (utroligt dejlige) klapvogn med. Igår var første gang vi sådan rigtigt gik hjem. Jeg ved ikke hvor mange meter vi har ned til vuggestuen. Jeg vil tro, det tager to minutter på cykel. Maks. På gåben fra vuggestue og hjem føltes det som to timer og et marathon.
Den langsommelige gåtur fik mig til at tænke over, hvor mange ting, der i virkeligheden kan være hurtigere end en 1-årig. En 1-årig som konsekvent standser op, går baglæns, sætter sig ned, finder et blad, finder en gren, græder, ser en hund, griner, bliver bange, græder, samler sten, løber ud mod vejen, inden han bliver stoppet og guidet tilbage på rette spor igen. Hvorefter det hele kan udspille sig igen sådan ca 40-50 gange…………

9 TING DER FØLES HURTIGERE END EN 1-ÅRIG

  1. Ventetiden på bus 161 hjemme ved mine forældre, når man akkurat ikke nåede den forrige afgang.
  2. Opdateringer på telefonen lige i det du skal til at lægge et billede op på instagram
  3. En snegl der skal krydse fortovet
  4. En tur i Ikea
  5. Køen til pigetoilettet
  6. At vente på grønt lys ved et lyssignal
  7. Dagene når man er højgravid og venter på barnet snart popper ud
  8. Køen på motorvejen i myldretrafikken
  9. Vejarbejdet i København

Heldigvis er der nærmest ikke noget, der er lige så sødt og dejligt som min ét-årige.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Første gang hos tandlægen