9 ting der kan være hurtigere end en 1-årig

Det vil jeg nå i september måned – til inspiration

Igår aftes hyggede Mikkel og jeg med en skøn middag og vin. På en ganske almindeligt tirsdag. Det er nogle gange sådan nogle små ting i hverdagen, der netop gør hverdagen lidt ud over det sædvanlige. Giver det mening?!

Det fik mig til at minde mig selv om, at jeg vil forsøge at få det bedste ud af livet. Mega kliché, men sandt.

Derfor har jeg lavet en lille liste over nogle af de ting, som jeg gerne vil bruge resten af september måned på at få gjort. Og måske det kan inspirere jer til at gøre det samme. Nemlig at lave nogle af de ting, der giver jer god energi og gør, at i nyder hverdagene lidt ekstra.

Det vil jeg nå i september

Jeg vil eksempelvis tage på en hyggelig frokost med min mand en hverdag. Det tegner allerede godt, for han kom selv med idéen over middagen igår. Så det GLÆDER jeg mig allerede til at vi skal.

Jeg vil få fremkaldt nogle billeder af vores lille familie. Jeg har et lille album af Louis’ første år, som jeg påtænker han skal have, når han bliver større. Og der er altså nogle seriøse hængepartier.

Derudover skal jeg have nogle billeder hængt op ude i vores entré.

Jeg vil lave mindst tre kreative ting med min søn herhjemme.

Jeg vil holde en fridag med Louis og tage en tur i ZOO.

Jeg vil gå en tur i regnen for mig selv (ja, jeg kan godt lide regnvejr).

Og så vil jeg sidde og betragte min dejlige dreng, når han leger. Uden fjersynet tændt, uden telefon, uden kamera. Bare være til stede <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

9 ting der kan være hurtigere end en 1-årig