Beautiful winter

Jeg har fået nyt arbejde!

*Indsæt emoji der danser for fuld skrue*

Der er noget, jeg har holdt lidt tilbage, og faktisk haft lidt tvivl om, hvorvidt skulle deles her på bloggen eller ej. Men jeg er rent ud sagt skide-hamrende glad i låget, så selvfølgelig vil jeg da dele min glæde med jer.

Som overskriften så fint skriver, så har jeg fået nyt arbejde! Ja, sgu.

Dig, der har læst med længe ved, at jeg har været på en følelsesmæssig rutsjetur. Jeg har været sygemeldt i en lille periode, hvor jeg har kunnet slappe af i mit hovede, jeg har kunne finde min arbejdsglæde frem igen og jeg har fundet overskud til at søge nye udfordringer. Og det har jeg gjort!

For et par uger siden søgte jeg en enkelt stilling, som jeg virkelig syntes om og som tiltalte mig. Mandag kom jeg til samtale, hvilket gik godt og jeg nåede kun lige ind ad døren derhjemme, før jeg fik en opringning om, at jeg havde fået jobbet! Jeg sidder helt og smiler, når jeg skriver det. Det var så stort.

Hvor har jeg fået arbejde?

Faktisk er det ikke et helt ukendt sted for mig, der hvor jeg har fået arbejde. Jeg skal nemlig arbejde som pædagog i en institution, hvor jeg før har været i praktik under pædagoguddannelsen. En tid jeg tænker tilbage på med stor glæde. Det er et fantastisk hus, med en masse dejlige mennesker, som jeg er glad for at være en del af igen. Det føles helt fantastisk.

Jeg deltog i et forældremøde i torsdags, inden jeg rent faktisk er startet. Men jeg syntes at det var meget rart, både for mig at hilse på forældrene, men også for forældrene at få et ansigt på mig.

I dag er min første arbejdsdag og jeg glæder mig til at skulle lære en masse børn, forældre og personale at kende. Det skal nok blive rigtig godt.

Så jeg vil sådan set bare ønske dig en hamrende god mandag og jeg håber, at du laver lige præcis dét, du har lyst til! Livet er simpelthen for kort til andet. Faktisk.

Processed with VSCO with a5 preset

6

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Beautiful winter